Nalle Vitamiini

Nalle vitamiini

Mitä tulee lastemme terveyden suhteen, ei ole mitään mitä emme tekisi heidän hyväkseen, eikö? Mutta entä jos lapsesi ei syö monipuolisesti tai ei ota ravintolisiä.

Useimmilla Nepsy-lapsilla ruokavalio on hyvin rajoittunut. Olen kokeillut monia ravintolisiä kaikissa muodoissa. Olen jopa ostanut nestemäisiä lapsille. mutta lopulta Thomas päätyy sylkemään ulos sen ennen kuin hän edes ehtii maistaa sitä.

nalle vitamiinit

Usein olen sekä apteekissa että kaupassa nähnyt nallekarkin näköisiä vitamiineja, mutta olen pelkänyt ostaa niitä koska Thomas ei syö namia (paitsi suklaa).
Nepsy-poikani kamppailevat usein ruokansa ja syömisen kanssa, joten ravinnonsaannin täydentäminen on todella tärkeää.
Lopulta päätin ostaa Nalle vitamiineja ja kokeilla jos lapset vaikka suostuisivat edes maistamaan niitä. Varsinkin Thomas joka on todella nirso. Nalle vitamiinit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja maukkaita.

Muutamana ensimmäisenä aamuna Thomas vastusteli vitamiini ottamista mutta lopulta ”antautui” ja nykyään syö yhden nallen aamuisin. Vanhin ja nuorin lapsista jopa yrittävät narraa että eivät ole omaansa saaneet jotta saavat ylimääräisen ”nallekarkin”.

Joskus apteekissa näkee testi-pusseja joilla on hyvä lähteä testailemaan näitä nalle vitamiineja. Nyt en itse sellaisia nähnyt ja otin riskin ostaessani kokonaisen purkin. Suosittelen niitä pieniä pusseja kysyä oman kaupungin apteekista. Mutta näitä kannattaa kyllä kokeilla!

nalle vitamiini

Huomautan tähän loppuun vielä, että en ole lääkäri ja nämä ovat omien kokemusteni perusteella, eikä minulle makseta tämän mainostamista. Olen pelkästään äiti, joka haluaa jakaa teille toimivia juttuja.

Kommentoi alle ja kerro minulle, jos olet kokeillut tätä tuotetta tai muuta ravintolisää ja mikä on toiminut sinulle.

 💜 Krista Lomas

Lisää iloa, inspiraatiota, vinkkejä ja käytännön neuvoja löydät somesta.

Instagram | Facebook ja YouTube | Podcast | Pinterest ja Twitter

Vastaa