Uusia tuulia 2021

Uusia tuulia 2021

Uuden vuoden aattona päätin, että vuosi 2021 tulee olemaan ROHKEUDEN VUOSI.

Pelkojen voittamisen lisäksi haluan kokea kaikkea erilaista. Haluan kokeilla asioita ja juttuja mitä olen aina halunnut tehdä tai kokea. Kokeilen kaikkea sitä, mikä on aina ollut mielessäni mutta se on ehkä hieman pelottanut. Jos en onnistu, tai se ei ollut sellaista kuin kuvittelin…ainakin kokeilin!

uusia tuulia 2021

Tammikuun alussa kirjoitinkin blogiini tekstiä Rohkeuden Tammikuusta. Kuinka tammikuussa aloin kuvaamaan englannin kielisiä videoita, joissa kohtasin tai käsittelin erilaisia pelkoja ja asioita joita kaikkien tulisi ainakin kerran elämässään kokeilla. Kerran päivässä piti tulla video, mutta arki on raadollista ja ruuhkavuodet ja sairastelut iskivät päällä pahemman kerran. Selkäkivut ja päivätyö pysäytti hyvän moodin tehdä videoita kerran päivässä. 

Kohtasin suurimman pelkoni.

Pelko etten olekaan yhtä hyvä ja tehokas kuin muut. Pelko siitä, että en pysty haastetta viemään loppuun asti. Päätin kohdata nämä pelot ja jätin jutun kesken tai ainakin tauolle. Päätin, että kun aika on parempi kuvaan loput videot niin että videoita tulee Youtuben soittolistaan kuitenkin yhden kuukauden ajalta eli tässä tapauksessa 31 videoo. Voitin pelkoni, olen ihminen ja en pysty kaikkeen.

Mahtavaa huomata kuinka ihminen pystyy muuttumaan kun vain käsittelee asioita oikein ja ajan kanssa. Antaa itselleen armoa!

uusia tuulia 2021

Kuntavaalit 2021 järjestetään sunnuntaina 18. huhtikuuta 2021.

Asia mitä olen aina halunnut kokeilla….tuoda isosti esille asioita jotka todella merkkaa mulle paljon.

Erityislapset, erityislapsien vanhempien hyvinvointi ja jaksaminen sekä kestäväkehitys tarvitsee puolestapuhujan.

Siksi olen ehdolla Keravan kuntavaaleissa keväällä 2021.

2021 Otan vastuun itseni näköisestä elämästä ja otan rohkeasti askelia kohti unelmaelämääni. Jos seuraava askel ei pelota, se ei ole riittävän suuri. Tällä hetkellä jokainen ottamani askel pelottaa tai ainakin jännittää vähän.

Muutamia juttuja mainitakseni tulevasta vuodesta ovat uusi koti, työn päättyminen (epävarmuus syksystä), oma terveydentila, kunnallisvaaliehdokkuus, mahdollinen opiskelun aloittaminen, Youtube kanavan seuraava suunta (tulette yllättymään mihin tyyliin lopulta olen päätynyt) ja olen myös ajatellut uusia juttuja omaan vanhemmuuteen sekä perhe-elämään.

Nyt kannattaa jäädä seuraamaan. Hyppää kyytiin ja lähde mun kanssa tälle jännittävälle matkalle.

 💜 Krista Lomas

Lisää iloa, inspiraatiota, vinkkejä ja käytännön neuvoja löydät somesta.

Instagram | Facebook ja YouTube | Podcast | Pinterest ja Twitter

Vastaa