Olen niin onnellinen, että olet täällä

Olen niin onnellinen, että olet täällä!

Hei ystävä!
Minulla on kunnia, että olet täällä juuri nyt. Kyllä, juuri sinä! Se, että luet tätä tekstiä juuri nyt, saa minut tuntemaan itseni niin onnelliseksi. Toivon, että voisin halata teitä jokaista  ja tarjota sitten kahvia, jotta voimme istua alas ja nauttia yhdessä elämän yksinkertaisimmista asioista yhdessä. Juuri sellaiseksi haluan  tämän paikan muuttuvan. Haluan, että nämä verkkosivut, Youtube kanavani ja muu sosiaalinen media olisi kutsuva ja lämmin paikka, jonne on mukava tulla uudestaan ja uudestaan.

Seuraavaksi haluan kertoa sinulle hieman tästä yhteisöstä, jonka haluisin nimetä jollain maagisella nimellä. Mietitään sitä nimeä vielä.

Joka viikko, kun julkaisen Youtube-videoni, olen peloissani siitä, kuinka moni teistä todella menee ja katsoo sen. On hienoa huomata, että viime kesän muutoksesta huolimatta teitä on edelleen yli kahdeksan tuhatta! Ja vielä hullumpaa on se, kuinka mielettömän hämmästyttäviä ja erilaisia ​​olette kaikki.
Kommenteissa näen ystävällisyyttä, rakkautta, hyväksymistä ja halukkuutta rohkaista ja nostaa toisiaan. Tälläisenä haluan tämän yhteisön pysyvänkin.
Minulle mikään ei ole niin tärkeää, kuin että erilaisuus on rikkautta ja kanavallani hyväksytään kaikki juuri sellaisena kun he (te) olette. Muistakaa tukea toisianne jatkossakin!

Ajattelen jatkuvasti, että haluan olla sisällöntuottaja, joka antaa tilaajilleen mahdollisimman paljon. Siksi haluan luoda maagisen paikan sinulle. Paikan, johon voit tulla ja paeta (joskus raskastakin) arkea ja elää omaa unelmaasi, tuntea kuuluvasi johonkin ja rakentaa kestäviä ystävyyssuhteita.

Joten siksi olen luonut nämä verkkosivut, somen ja yhteisön (jolle oikeasti pitää keksiä joku maaginen nimi).

Mitä tulee tähän turvasatamaan. Tahdon, että sosiaalinen media kanavani on paikka niille teistä, joita kiinnostaa kaikki lukemiseen ja itsensä kehittämiseen liittyvä. Yhteisö hyvien tunteiden ja ystävyyden luomiseksi. Täynnä virtuaalisia juhlia ja inspiraatiota. Tahdon tämän maagisen paikan myös olevan  oppimisen paikka. Haluan ajatella sitä kauniina Oikean Elämän-kirjastona. Tiedätkö, tahdon näyttää arjen kauneuden ja avustaa myös teitä löytämään kullan arvoiset hetket sinun omasta arjesta. Auttaa löytämään kultaisen keskitien, joka vie sinua kohti oman näköistä elämääsi. Tahdon valaa sinuun uskoa tulevasta ja että lopulta kaikki kääntyy parhain päin.

Tahdon luoda kuukausittain erilaisia ​​videoita, blogipostauksia, podcast jaksoja ja unohtamatta LIVE-hetkiä Instagramissa.

olenkiitollinensinusta

Joten ystäväni, olet aktiivinen osa yhteisöä tai et, haluan sinun tietävän, että olen erittäin kiitollinen sinulle. Sinä (kyllä, SINÄ) olet todella muuttanut elämäni parempaan suuntaan, ja olen siitä ikuisesti velkaa sinulle. Kaikki mitä voin tehdä tuodakseni rakkautta, ymmärrystä, taikuutta tai rauhaa elämääsi, on todella kaikki mitä haluan tehdä.

Toivon, että pysyt mukana selaamassa blogikirjoituksiani, uusimpia somepostauksiani sekä vierailet YouTube-kanavallani!

💜 Krista Lomas

Lisää iloa, inspiraatiota, vinkkejä ja käytännön neuvoja löydät somesta.

Instagram | Facebook ja YouTube | Podcast | Pinterest ja Twitter

Vastaa