Aloita tästä

Krista

Joten… mistä aloittaisin? Tämä on luultavasti yleisin kysymys, jolla blogi aloitetaan.

“Kuinka aloitan?”

Aloitan tästä. Vaikka minulla on ollut paljon juttuja Youtubessa, aloittanut bloggaamisen 10-vuotta sitten ja ollut hyvin aktiivinen muuallakin sosiaalisessa mediassa yli kuusi vuotta. Niin silti tämä ensimmäinen kirjoitus uudella verkkosivulla (ja vielä omalla nimellä) on jännää. Jopa pelottavaa!

Tässä esimmäisessa postauksessa tahdon kertoa hieman mitä haluan saavuttaa verkkosivullani ja miksi päädyin näin radikaaliin muutokseen.

Olen Krista ja osa teistä tietääkin minut Ihmemutsina. Olen äiti erityisperheessä, jossa puhutaan suomen lisäksi englantia. Enkä pysty odottaa, että pääsen auttamaa sinua muuttamaan arkea ja elämääsi.

Vuosien terapia, tuki ja koulu taistelujen jälkeen olen tajunnut jotain, joka muuttaisi elämäni ikuisesti. Kokemusten kautta olen päättänyt, että haluan auttaa muita kaltaisiani. Tahdon levittää ihmeperhe-filosofiaa ja auttaa perheitä, jotka kamppailevat erilaisten haasteiden kanssa.

Tulen tarjoamaa ideoita YouTube-videoideni, podcastien, blogin ja uskomattoman sosiaalisenmedian kautta.

Olen pystynyt auttamaan omaa perhettäni ja nyt on sinun vuorosi!

Tuo ehkä jo selvensi miksi Ihmemutsi hävisi ja tilalle tulin omalla nimelläni. Vaikka Ihmemutsi olisi ehkä voinut auttaa monia perheitä, niin silti ajattelin että minusta olisi ihana auttaa teitä ihan omalla nimellä ja persoonallani.

Ihmemutsi ei katoa koskaan, vaikka nimi muuttuikin. Sen saatte nähdä!

 

Ihmemutsi ei tule koskaan poistumaan minusta

Minulla on intohimoinen, huolellinen, lasta kunnioittava, yksinkertainen ja lempeä lähestymistapa vanhemmuuteen. Mutta joskus voi olla hyvin hämmentävää, kuinka erityistä-perhe-elämää todella voi elämää ilman että punainen lanka katoaa?

Vanhempina me kaikki haluamme tehdä kaiken lastemme vuoksi. Mutta kaikkeen vanhempikaan ei pysty antamaan vastausta ja umpikuja tulee eteen. Netistä apua etsien voimme löytää meille hämmentäviä ja ristiriitaisia neuvoja.

Itse olen oppinut monia juttuja kantapään kautta ja nyt on tullut minun aika välittää nämä viisauden helmet helposti saataville, jotta sinun ei tarvitse kahlata koko nettiä läpi

Jos nautit tekemästäni sisällöstä, kertoisitko minusta eteenpäin?

“jaa” ja “tilaa”. Liity meihin! Kiitos!

Lapsesi tarvitsevat sinua lähes yhtä paljon, kun sinä tarvitset heitä.

Työni on vasta ihan alussa ja tahtoisin pyytää auttaisitko minua tässä?
Kertoisitko, minkälaista sisältöä tahtoisit nähdä verkkosivullani, Youtubessa ja sosiaalisessamediassa?

Olen niin kiitollinen, että olet löytänyt tänne. toivon, että jatkamme yhdessä samaa polkua pitkin!

💜Krista

Lisää iloa, inspiraatiota, vinkkejä ja käytännön neuvoja löydät somesta.

Instagram | Facebook ja YouTube | Podcast | Pinterest ja Twitter

Vastaa